Dags för babyshower?

I väntans tider och det börjar närma sig för nedkomst? Då kan det vara hög tid att hålla en babyshower – och bästa sättet att veta hur man ska göra för att hålla en sådan är genom att inspireras av hur kändisar världen över har gjort.

babypresentenAtt hålla en babyshower för den blivande mamman blir en allt vanligare tradition här i Sverige, men från början är det en amerikansk grej. Så när man vill ha inspiration för hur man ska göra för att hålla en sådan tillställning är det alltså enklast att hämta inspiration från någon amerikansk kändis. En som nyligen firade en aningen speciell babyshower var sångerskan Christina Aguilera. Hon hade ”Dirty”-tema på sin inspirerat från hennes hitlåt från början av 2000-talet, vilken bland annat Aftonbladet skrev om. Men om du inte vill ha en fullt lika utmanande shower finns andra kändisar att hämta inspiration från. Vår svenska Ann Söderlund, till exempel, hade inte alls en lika utspejsad shower hon inte. Enligt Expressen var det hennes vänner som stod bakom planerandet av showern, så hon behövde inte ens tänka till – hon fick bli överraskad. Men om du inte vill förlita dig på att dina vänner ska anordna allt år dig kan du själv hålla i showern och söta, passande dekorationer hittas ho företaget Calligraphen via http://www.calligraphen.se/sv/artiklar/baby-shower-2/dekorationer/index.html. Sen finns även en hel del saker som man kan göra för att roa sina gäster med, såsom att låta dem få leka olika lekar och sådana har Metro listat:

Roliga lekar

  • Gissa hur stor mammans mage är – ge en bit snöre till alla gäster som de sedan får klippa en snutt från i den längd som de tror ska måtta perfekt i omkrets runt magen sen och den som vinner får något roligt pris.
  • Gissa vad bebisen ätit – är inte en lek för den svagmagade då denna går ut på att man lägger diverse matgeggor i blöjor som gästerna sedan ska smaka ifrån och säga vad det är och kan vara allt från mosade ärtor till choklad.
  • Rita en bebisteckning – där en börjar rita och sedan skickar vidare så har snart alla ritat en färdigställd teckning som mamman sedan kan hänga upp.
  • Hitta gömda nappen – för denna behövs ballonger och en napp, i en av ballongerna stoppar man sedan nappen och sedan blåser man upp ballongerna och den som hittar rätt ballong med nappen i vinner, men för att hitta rätt måste man sätta sig på ballongen så att den spricker.