Cykel i julklapp

Årets julklapp blev robotdammsugaren, det kunde bland andra Sydsvenskan rapportera, men det är nog inget man köper till sitt barn – då är en alldeles egen cykel nog det bättre alternativet att välja!

cykel cyklarAtt som förälder vilja ge sitt barn den bästa möjliga julklappen är inget unikt utan nog något som alla föräldrar faktiskt vill göra. Men med så mycket olika saker som finns att välja bland kan det vara svårt att komma på vilken klapp som blir den alldeles perfekta julklappen för året. Ett tips är dock att satsa på någonting som barnet alltid kommer att minnas, och då talar vi såklart om en cykel. Vem kommer inte ihåg sin första cykel och hur svårt det var att lära sig cykla utan stödhjulen? Alla har vi nog ett minne av det, så ett tips är just cykeln och köp din barncykel hos Cykelaffären, där finns massvis av varianter att välja bland – både för stora och små barn. Men vill man inte köpa just en cykel finns såklart också annat som barnet kommer bli glad av. Till exempel tipsar Expressen om fem olika saker såsom bland annat en snygg ryggsäck att ha till skolan eller kanske ett spel som går ut på att ta sig ut ur Draculas hem innan man själv blir en vampyr, ja det finns som sagt massvis av klappar att välja bland – kanske är en bok det rätta?

bok i julklapp

Något som barn uppskattar mer än oss vuxna så är det sagor och fantasins värld, och den hittar man i böcker. Därför är Svenska Dagbladets julklappstips i år just böcker och i en artikel har man samlat ihop en lista på årets bästa. På listan finns böcker från massvis av författare och man har även valt att plocka in böcker för olika åldersgrupper så om man vill ge en bra barnbok, men inte vet vilken kan denna vara bra att spana in – om man inte är mer sugen på att ge bort en cykel vill säga!